Organisatie

''Remarquabel’? Het staat voor, merkwaardig, ongewoon, opvallend en ook uitstekend dient als synoniem voor deze waarde met een knipoog naar onze Franse zuiderburen qua uitspraak! Belangrijker, het typeert ons.


De creatieve mix van belevenissen en happenings in de vorm van festiviteiten en gebeurtenissen illustreert ons ijzersterke product. Kort samengevat noemen wij het onze ‘Events’.

Wij leggen de ‘Focus’ op een brede doelgroep die varieert van jonge god(innen) tot antieke levensgeniet(st)ers. Bewust kiezen wij voor het niet afbakenen van de doelgroep, het resulteert in een scheiding van groepen mensen wat lijnrecht tegenover de kernwaardes van Refest staat

 

Afkijken kunnen we allemaal en in de verzadigde festivalmarkt is het moeilijk om je te onderscheiden. Wij proberen het door simpelweg onze nuchtere blik te houden en ‘Eigenaardig’ te zijn.

Alleen bereik je niks en het combineren van elementen levert meer op dan de som der delen. Met andere woorden, het fundament van succes is het creëren van ‘Saamhorigheid’, resulterend in een synergetisch effect. Refest doet dit door met een kleine groep concepten te bedenken en deze met een grote groep te verwezenlijken.

Tot slot staat bij ons ‘Transparant’ hoog in de piramide. Wij staan voor heldere communicatie en een goede prijs/kwaliteit verhouding voor onze events. Dit bereiken wij door onmisbare sponsoren en vele vrijwillige uren.